Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 mars 06:28, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 35-tal händelser. De flesta är ärenden av rutinkaraktär, som fordonskontroller. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

04.00 Rattfylleri, Jönköping
En patrull stoppade en bil i Kättilstorp efter att ha fattat misstanke om att föraren körde påverkad. Föraren, en man i 30-årsåldern, togs med för provtagning och kroppsbesiktning, misstänkt för drograttfylleri. Han är även misstänkt för grov olovlig körning då han saknade körkort, och är dömd för olovlig körning sedan tidigare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen