Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 mars 07:02, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist misstänks för grov olovlig körning efter att en patrull stoppat hans fordon på Hertsön i Luleå.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:24 Rattfylleri, Kiruna
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Kiruna. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för rattfylleri och körkortet omhändertas.

22:50 Knivlagen, Luleå
I samband med att en patrull kontrollerar en bil på Örnäset anträffas ett tillhygge i bilen. Patrullen upprättar en anmälan om brott mot knivlagen och tillhygget tas i beslag.

03:34 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Björkskatan. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. En anmälan om drograttfylleri upprättas och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

Polisen har även haft nykterhetskontroller i Kiruna och Haparanda. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning. Vecka 11 är en trafikvecka med fokus på alkohol och droger.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen