Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 mars 09:04, Misshandel, Kil

En man är misstänkt för misshandel mot en kvinna.

Polisen får samtal från en kvinna, som är i 50-årsåldern, som uppger att hon har blivit slagen av en man som hon känner. Misshandeln har skett i kvinnans bostad.

Mannen, som är i 30-årsåldern, hade lämnat kvinnans bostad när polis kom till platsen men blev frihetsberövad en bit från platsen.

Kvinnan är förd till sjukhus med ambulans med oklara skador.

Mannen kommer att bli körd till polishuset där ett förhör kommer att bli hållet med mannen. Efter förhöret kommer en åklagare fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen