Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 mars 12:28, Misshandel, Linköping

En gripen för misshandel.

09.39 polisen fick samtal från en inringare om att en kvinna kunde ha blivit utsatt för misshandel i sin bostad i södra Linköping.

09.48 polisen är på plats och börjar utreda vad som hänt.

11.08 polisen har påbörjat en utredning om misshandel i relation. Det har framkommit uppgifter som tyder på att kvinnan, som är i 30-årsåldern har blivit slagen i ansiktet av en man hon har en relation med. Hon har skador men behövde ej söka akutsjukvård. Polisen arbetar sedan dess med bevissäkring i olika former samt ett grundligt förhör med den drabbade kvinnan.

Polisen fick uppgifter om var den misstänkte mannen, som också är i 30-årsåldern, kunde befinna sig. Polisen sökte upp mannen och grep honom som misstänkt för misshandel. Mannen fördes till polisstationen för förhör och därefter kommer åklagare att besluta om den fortsatta utredningen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen