Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 mars 21:02, Trafikbrott, Örebro

Grov olovlig körning från Frövi med stopp på norr i Örebro.

Två privatpersoner fattade misstankar angående en personbil som lämnade Frövi. De följde efter bilen samtidigt som de larmade polisen angående färden som gick vinligt mot Örebro via Ervalla och Ölmbrotorp.

De kunde via telefon lotsa polispatrullen som stoppade färden på norr i Örebro. Föraren visade sig vara en av polisen mycket välkänd herre född -62, som så sent som dagen innan rapporterades för grov olovlig körning. I bilen färdades ytterligare fyra personer.

P.g.a. upprepad trafikbrottslighet togs bilen i beslag med stöd av med trafikbrottslagen och kommer sannolikt att förverkas.

De båda privatpersonernas initiativ, som gör att polisen nu fått bort ett fordon som framförts på våra vägar av trafikbrottslingar, förtjänar verkligen beröm.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen