Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 mars 21:38, Misshandel, grov, Jönköping

En till sjukhus efter misshandel.

18.32 Polis larmades till en adress i Kaxholmen med anledning av att en person tagit emot ett hot om misshandel. Den hotade personen skulle befinna sig i en bostad.

När polis kom fram anträffades en skadad man på platsen. Mannen har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har inga uppgifter om mannens skadeläge. Ytterligare en person på platsen bedömdes vara i behov av vård och fördes till sjukhus i ambulans, personen hade inga fysiska skador.

Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och arbetar nu med att få klarhet i ärendet. Platsen har spärrats av i väntan på en brottsplatsundersökning och polisen arbetar bland annat med förhör av vittnen och dörrknackning.

Polisen har ännu ingen misstänkt för brottet och är intresserad av alla tips och iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.

Den som har tips eller annan information att lämna ombeds att ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen