Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 mars 06:26, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.26 polisen har från midnatt hanterat ett 35-tal ärenden, de flesta utan att några brottsmisstankar har uppstått. Ingen har gripits, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

01.00 samtal till polisen om misshandel på S:t Persgatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och träffade på två personer som blivit misshandlade av okända män. Den drabbade hade skador i ansikte och huvud. Polisen spanade efter misstänkta och hittade två män som kan misstänkas för misshandeln. Det är två män i 30-årsåldern som båda var kraftigt påverkade varför de lades in för tillnyktring. När de nyktrat till kommer de att förhöras som misstänkta för misshandel. Den ena av dem misstänks även för ringa narkotikabrott eget bruk. De drabbade är i 20-årsåldern.

01.33 vid en rutinkontroll av en bilist i Åby uppstod en misstanke om rattfylleri. Det var en man i 75-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

03.31 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Gärdserum. En bilist hade kört av vägen och två personer drabbats, men var oskadda. Det var halt på olycksplatsen. Olyckan kommer att utredas.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen