Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 mars 07:33

15 mars 06:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden, de flesta utan att några brottsmisstankar har uppstått. Ingen gripen, en omhändertagen för berusning/ordningsstörning.

02.45 samtal till polisen om inbrott i en butik på Järnvägsgatan i Eksjö. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera skador/brytmärken på butiksdörren men ingen ska vara stulet. En utredning om försök till stöld genom inbrott påbörjades och en brottsplatsundersökning genomfördes.

06.12 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på riksväg 27 i Kärda. En bilist har kört in i mitträcket men ingen person har skadats. Bärgning av bilen kommer att ske. 07.15 bilen är nu bärgad och trafiken flyter normalt igen. Olyckan ska utredas och inledningsvis finns ingen brottsmisstanke.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen