Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

15 mars 08:22, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:03 Rattfylleri Timrå. Polis försöker stoppa en bil i Timrå men föraren vägrar stanna. Efter ett kort förföljande stoppas bilen. Ingen person har kommit till skada. Flera personer i bilen. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för vårdslöshet i trafik alternativt ej stannat på polismans tecken, grov olovlig körning samt drograttfylleri. Bilen tas i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen