Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 15 mars 20:34

15 mars 08:55, Trafikolycka, Ängelholm

Trafikolycka E6.

En trafikolycka inträffar på E6 mellan två lastbilar och en personbil söder om Hjärnarp. Polis skickas till platsen och stänger av vägen i båda riktningarna. Olyckan medför störningar i trafiken. Enligt de första uppgifterna ska ingen person vara allvarligt skadad.

UPPDATERING: Anmälan om vårdslöshet i trafik upprättas. Den berörde lastbilschauffören erkänner brott och utredningen färdigställs på plats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen