Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

15 mars 11:07, Stöld, Nässjö

Tre gripna misstänkta för stöld av bilbatterier.

08.50 Polis larmades till en fastighet mellan Malmbäck och Hok med anledning av en stöld. Enligt samtal till polisen hade obehöriga personer befunnit sig på fastigheten och setts lasta ett flertal bilbatterier in i ett fordon och sedan åkt från platsen.
Det misstänkta fordonet larmades ut till samtliga patruller i området.

09.51 Polis stoppade det aktuella fordonet längs länsväg 817 och tre personer, alla män, greps och har förts till polisstationen. De gripna misstänkts i nuläget för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen