Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 mars 07:57

15 mars 11:55, Olaga frihetsberövande/människorov, Malmö

Man anhållen efter lägenhetsbråk, Södra Innerstaden.

Efter ett samtal till ledningscentralen skickades ett flertal polispatruller till en adress i Södra Innerstaden i Malmö. Polisen utreder nu ett grovt brott som skett inomhus i en lägenhet. Lägenheten är avspärrad och det ska genomföras en kriminalteknisk undersökning.

Uppdatering 15:55

Kriminalteknikerna är klara på platsen. De inblandade har inte förhörts ännu och därför kan vidare uppgifter i ärendet inte lämnas för tillfället. Eventuellt kan uppdateringar i ärendet komma under fredagskvällen.  

Uppdatering 19:01

Ingen mer information kommer att lämnas i ärendet under kvällen.

Uppdatering 08.00 16/3:

En 38-årig man har anhållits misstänkt för våldtäkt, olaga frihetsberövande, misshandel mot en kvinna i 20-årsåldern. Brotten misstänks ha skett i en lägenhet i Södra Innerstaden. Han misstänks även för olaga hot och misshandel i samband med att han grips efter att han bråkat med anställda på en krog i närheten. Han misstänks även för ringa narkotikabrott. Kvinnan uppges inte vara allvarligt skadad.
Målsägare, misstänkt och övriga uppgiftslämnare har förhörts i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen