Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 16 mars 16:00

15 mars 12:08, Mord/dråp, försök, Bollebygd

Det brinner i ett hus i Töllsjö.

Det inkommer larm om en brand i en villa varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen.

Inga uppgifter i nuläget om brandens omfattning men en person körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset med brännskador.

Huset kommer att spärras av för en teknisk undersökning så fort räddningstjänst är klara med sitt.

 

Uppdatering: När räddningstjänst söker igenom villan hittas ytterligare en skadad man. Mannen har brännskador och har även vad som kan vara stickskador. Mannen som ännu inte är identifierad körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. En förundersökning inleds gällande mordbrand samt försök till mord. Utredningsarbetet pågår, tekniker är på väg.  

Den man som först anträffades och kördes till sjukhus med brännskador är misstänkt för försök till mord, mannen med stickskador är målsägare. Båda männen är nedsövda på sjukhus, målsägaren har enligt sjukvården livshotande skador. Åklagare är förundersökningsledare.

Uppdatering lörd kl 16.00: Läget för de två männen är oförändrat och inga förhör har kunnat hållas med dem. /Ulla Brehm

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen