Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

15 mars 12:22, Rattfylleri, Stockholm

En mopedist som regelmässigt kör rattfull på Södermalm har stoppats av polis. Personen i fråga har medtagits för provtagning.

Polisen fick genom ett vittne in uppgifter om att en person åkte iväg på sin moped i berusat tillstånd. Personen i fråga har gjort detta ett flertal gånger under veckan och har rapporterats för rattfylleri.

Idag har Polisen tagit mopeden i beslag i enlighet med Lag om straff för vissa trafikbrott. Mopeden kommer därefter förverkas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen