Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

16 mars 06:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 45 händelser i Jönköpings län. Sex personer har gripits, alla misstänkta för stöldbrott (se nedan). En person misstänks för rattfylleri och fem personer har omhändertagits för fylleri eller narkotikapåverkan. Inga allvarliga våldsbrott har rapporterats.

-

00:48 Polisen beordrades till ett industriföretag i Gnosjö efter att ett inbrottslarm utlösts. Väktare som var på plats strax efter att larmet utlöstes hade hittat ett krossat fönster och gods som verkade tillhöra företaget.  

00:58 En av polispatrullerna som var på väg till platsen mötte en bil som kontrollerades. Efter att ha pratat med de fem personerna som befann sig i bilen uppstod misstanke om att de var inblandade i  inbrottet och de greps allihopa misstänkta för stöld genom inbrott. De gripna är alla män i åldrarna 25-35 år.

De kommer förhöras och en åklagare beslutar sedan om de ska anhållas eller släppas.

-

03:16 Polisen tog emot ett samtal om befarat inbrott på en byggarbetsplats i centrala Jönköping. En person var synlig på kameraövervakning.

03:25 Polis var på plats. Verktyg som misstänks komma från byggarbetsplatsen anträffades liggandes utanför byggarbetsplatsen. En man i 45-årsåldern befann sig på platsen och han greps misstänkt för stöld.  

-

02:37 En polispatrull kontrollerade ett fordon och dess förare på Trädgårdsgatan i Jönköping. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och fick följa med till polisstationen för provtagning misstänks för rattfylleri. Föraren som är en man i 25-årsåldern misstänktes också vara påverkad av narkotika.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen