Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

16 mars 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

23.13 Vårgårda, narkotikabrott
Ett vittne ser en ruta krossas på Backgårdsgatan och två ungdomar ses lämna platsen, anmälaren möter upp utanför adresson. Polispatrull spanar i området och en av de två ungdomarna hittas  med en stulen cykel. Mannen misstänks för narkotikabrott och stöld, mannen grips.

00.22 Skövde, misshandel
Anmälaren står i kö till en restaurang på Hertig Johans gata när en okänd man tar stryptag på honom. Ordningsvakt ingriper och polis kan omhänderta den berusade mannen som misstänks för misshandel. Inga personskador finns uppgivan.  

00.26 Trollhättan, misshandel
Vid Resecentrum blir två män slagen av en okänd man och en kvinna i 25-årsåldern, de två springer sedan från platsen. Polis kan efter spaning säkra de två som körs in till polisstationen för tillnyktring, förhör kommer att hållas så snart det är möjligt. En anmälan om misshandel skrivs, inga uppgifter om personskador finns i nuläget.   

02.45 Mölndal, misshandel
Polispatrull hittar en blodig man i en rondell på Järnvägsgatan. Mannen kan inte redogöra vad som hänt och inga personer finns i närheten. Polis kör mannen till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. En anmälan om misshandel skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.43 Göteborg, skadegörelse genom brand
På Kvartsekelsgatan brinner det på en parkeringen, räddningstjänst åker till platsen. Vid en bil ligger trasor och bensin, någon har försökt tända på men elden har släckts. En brottsplatsundersökning görs och en anmälan skrivs.  

03.54 Göteborg, narkotikabrott
På Drottninggatan påträffar envakt en man i 45-årsåldern som uppträder narkotikapåverkad. Polis kontaktas och mannen tas med för provtagning. En anmälan om narkotikabrott eget bruk skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen