Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 mars 07:12, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.
Polisen har bland annat utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:37 Misshandel, Östersund
Polis beordras till en restaurang i Östersund där det skett en misshandel. En man i 30-årsåldern misstänks ha misshandlat en person, bland annat med ett tillhygge. Det finns inga uppgifter om målsägandens eventuella skador.

Den misstänkte grips först men gripandet hävs senare eftersom han är berusad och inte bedöms kunna ta hand om sig själv eller utgör en fara för sig själv och/eller andra. I stället omhändertas han enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om misshandel upprättas.

04:11 Misshandel Östersund.
Polis beordras till ett hotell i Östersund där en berusad manlig gäst har slagit en kvinna. Det är oklart om mannen och kvinnan har någon relation till varandra. Kvinnan blir inte fysiskt skadad. Polis förhör de inblandade samt upprättar en anmälan om misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen