Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 07:03

16 mars 21:42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sammanfattning av nattens händelser i länet

Notisen kommer uppdateras under natten, natten har börjat lugnt i länet.

 

Kl 04:15 - Fortsatt lugnt i länet, en del berusade personer, men annars låg arbetsbleastning.

Uppdatering 06:53 av Maria Linné, kommunikatör:

02:39 Rattfylleri, Björkskatan, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för provtagning.

Mannen blåste 0,39 milligram alkohol per liter utandningsluft. Han får sitt körkort omhändertaget. En anmälan om rattfylleri upprättas.

04:37 Olaga hot, Luleå
Polisen kontaktas av en taxichaufför som blivit hotad av en kund. Kunden ska ha hotat att slå honom och även sparkat på hans bil. Polisen åker till platsen och då är inte den misstänkte kvar. Polisen hör chauffören och upprättar en anmälan om olaga hot.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen