Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 07:57

17 mars 06:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral för polisregion Öst hanterat 57 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Nio personer har omhändertagits för berusning, rattfylleri eller ringa narkotikabrott.

00:08 En polispatrull genomförde en trafikkontroll på Kerstinbodagatan i Katrineholm. En bil verkade vända innan trafikkontrollen vilket uppmärksammades av poliserna som följde efter för att kontrollera bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade sig sakna körkort och han rapporterades för olovlig körning.

-

00:37 Polisen kontaktades av tågledningen som berättade att ett tåg kört på någonting utanför Gnesta men chauffören var inte säker på vad det var. Polis och räddningstjänst åkte till platsen.

01:57 Ett dött vildsvin anträffades längs med tågspåret. Polisen lämnade platsen och tågtrafiken kunde rulla igen.

-

00:47 Polisen kontaktades gällande en misshandel som precis hade skett utomhus i Flen. En man i 20-årsåldern hade fått slag i ansiktet och fördes med ambulans till sjukhus. Han hade spräckt ett ögonbryn och var yr i huvudet.

Gärningspersonen hade lämnat platsen och anträffades inte. En anmälan om misshandel har upprättats.

-

03:01 Polisen larmades till Tullportsgatan i Nyköping på gå grund av ett misstänkt rån som just hade inträffat. En man ska ha blivit slagen och hotad av tre gärningspersoner i mörka kläder som tog hans plånbok och sprang från platsen i riktning mot Östra Storgatan.

Polisen sökte efter gärningspersonerna men har inte lyckats gripa någon. Målsäganden har inte fått allvarliga skador och behövde inte uppsöka akut sjukhusvård. Ärendet utreds som rån.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen