Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 mars 05:43, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson är Hans Lippens. Enligt vakthavande befälet i region väst har det varit en lugn polisiär natt.

190317

Kl 20:02              Mölndal, Bosgården, grov stöld

En anmälare, 89 år gammal, blev störd av att en person bankar på hens lägenhetsdörr. Målsägande släpper in mannen i tron att han var från kommunen. När målsägande tror att mannen har gått upptäckts det att bostaden är genomsökt. Polispatrull har sökt i närområdet efter en gärningsperson utan att kunna gripa någon. Målsägande inte fysiskt skadad men chockad händelsen. Anmälan upprättas rörande grov stöld, åldringsbrott.

 

190318

Kl 01:44              Härryda, skadegörelse alt annat brott

En  polispatrull larmas till Landvetter norra där det upptäckts skador på ett fordon i samband med någon form av explosion.  Nationella bombskyddet larmas till adressen för teknisk undersökning. Den är nu avslutad och resultatet ska analyseras innan man kan fastställa vad som hänt. Det är oklart vad som har exploderat i fordonet, framkommer det annan information i ärendet kommer texten i händelsen att uppdateras. Det finns inga personskador inrapporterade.

 

Kl 01:52              Laholm, kontroll person fordon, trafikbrott

En polispatrull vill stoppa och kontrollera ett fordon.  Två personer lämnar fordonet springandes och eftersök påbörjas. Efter en stunds eftersök med hundpatrull anträffas det två personer, män i 30 år åldern. Föraren misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri  samt narkotikabrott eget bruk den andra personen misstänks för narkotikabrott eget bruk. Bilen dom färdades i omhändertogs enligt trafikbrottslagen § 7.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen