Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

18 mars 18:55, Våld/hot mot tjänsteman, Kungsbacka

På ett tåg som stannat i Åsa har en man varit hotfull mot tågpersonalen.

Mannen, som är i 20-årsåldern, hade ingen giltig biljett och när han då inte skulle få åka med blev han hotfull mot konduktören. Han har bl a haft framme en sax och viftat med. Han försökte också ta sig in till lokföraren för att få denne att köra iväg med tåget. Detta misslyckades dock. Tåget står kvar på stationen och polisen kommer till platsen och mannen kan gripas misstänkt för hot mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen