Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 mars 15:27

19 mars 00:08, Rån, Storfors

I Storfors har en man född 1961, utsatts för ett rån i sin bostad. Han har hotats med ett pistolliknande föremål.

Polispatrull kommer till platsen, och anträffar en misstänkt person som grips vid 02-tiden. En hundpatrull påbörjar spårsök, och anträffar en person i spåret vid 02:30-tiden.

De båda gripna, som har anhållits av åklagare under natten, är män födda 1982 och 1995. Det kan inte uteslutas att det finns ytterligare gärningsmän varför sökandet fortsätter.

Uppgifter om eventuellt byte och andra detaljer i ärendet kommer inte att lämnas i detta tidiga skede av förundersökningen, som rubricerats som groft rån.

Uppdatering 11:00.                                                                                                                                                    Kl 09:06 kunde en tredje misstänkt person gripas på en adress i Storfors. Det är en man född 1977 som misstänks ha varit delaktig i brottet.

NY UPPDATERING

Den man som greps kl 09:06 har under dagen anhållits efter beslut av åklagare.//Test Mats Öhman, Presstalesperson/RLC

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen