Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 mars 14:40

19 mars 03:31, Brand, Fagersta

Brand i villa Blåklocksvägen.

Larm från SOS inkommer om att det ska brinna i en villa på Blåklocksvägen.
När räddningstjänst och polis kommer till platsen konstateras det att villan är övertänd.
Även en personbil som står intill villan brinner.
Ingen spridningsrisk till andra hus eller föremål.
I nuläget kan det inte sägas om någon person har funnits i villan.
Försundersökning om mordbrand är inledd.

Släckningsarbete pågår 06:20.
Teknisk undersökning kommer göras av brandplatsen.

Uppdatering 14:31

Villan är totaltförstörd av branden och polisens tekniker har inte kunnat undersöka platsen med anledning av att det är för varmt. Det är ännu oklart när en teknisk undersökning kommer att kunna genomföras men polisen samarbetar med räddningstjänsten för att det ska ske så snart som möjligt.
Det går fortfarande inte att säga om det har befunnit sig någon person i villan som brann ner. Förundersökningen om mordbrand pågår fortsatt.  

Uppdatering 26 mars 

I den nedbrunna villan har polisen hittat kvarlevor ifrån vad man i nuläget utgår ifrån är en människa, dessa har skickats till rättsmedicin för undersökning. Resultatet av den undersökningen har ännu ej inkommit till polisen. Anhöriga till den person som tros ha befunnit i villan har underrättats om att kvarlevor har hittats på platsen.
Polisen inväntar också resultatet av den tekniska undersökningen som har genomförts på platsen. Förundersökningen gällande mordbrand pågår fortsatt.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen