Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

19 mars 05:15, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

02:35 Trafikolycka, E45 Nuolajärvikorsningen.

En ambulans har krockat med en personbil med husvagn i Nuolajärvi korsningen på e45:an. Krocken var av lindrigare art och oklart om någon person kom till skada vid kollisionen. Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen. Ambulansen som krockade hade en patient så en ny ambulans fick komma och lasta om. Alla bilar har bärgats från platsen och vattenfall har tagit hand om en lycktstolpe som föll ned vid kollisionen. Patrullen lämnade med anmälan trafikolycka efter att de dirigerat trafiken på plats.

03:37 Nakotikabrott innehav, vapenbrott samt brott mot knivlagen, centrala Luleå

Efter att patruller stött på en parkerad bil är en man i 30 års åldern misstänkt för narkotikabrott innehav, en annan man i 30 års åldern är misstänkt för vapenbrott och brott mot knivlagen. Patrullen lämnade med anmälningar gällnde brotten och beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen