Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 mars 06:28, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen har hanterat 47 ärenden i Jönköpings län mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan, och två personer har frihetsberövats i på grund av berusning.

23.12 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på E4 vid Ljungarum, Jönköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Det var en man i 40-årsåldern. Han blev misstänkt för drograttfylleri.

02.15 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på riksväg 26 vid Gislaved. I bilen fanns det två män och polisen reagerade på att de hade mycket gods som verkade vara stulet. Det handlade om verktyg, motorsågar, svetsar och andra redskap. Männen greps, misstänkta för stöld. Bilen beslagtogs. Männen är i 25- respektive 50-årsåldern.

05.29 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en garagelänga på Öxnehaga, Jönköping. Åtminstone två garage ska ha drabbats. I ett av dem hade det stulits fem bildäck, till ett okänt värde. Det är oklart om något ytterligare har stulits. Arbete pågår nu under morgonen med att få mer klarhet i ärendet.

Utöver detta har polisen bland annat rapporterat några bilister för trafikbrott. Det har handlat om att köra ett avställt fordon och att man inte hade använt bilbälte.

Polisen har också genomfört en mängd kontroller, på eget initiativ och efter larm till polisen, som inte har renderat i några brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen