Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 mars 07:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har omhändertagits för berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

23.01 Polis larmades till Bastugatan i Jönköping med anledning av att personer hört något som kunde liknas vid skott som avlossats och att ett vittne sett en person som kunde vara skadad. Polis åkte till platsen och en person anträffades med skador som kan vara en skottskada. Personen fördes till sjukhus i ambulans. Ett arbete inleddes med att söka efter en brottsplats och i övrigt få en bild av händelsen. Brottsplatsen hittades och tekniker har arbetat på platsen under natten. Polisen har gripit två personer misstänkta för inblandning i händelsen. De båda är i nuläget är misstänkta för grovt vapenbrott, försök till mord och narkotikabrott.

Inga andra grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen