Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 mars 14:47

02 mars 14:44, Rattfylleri, Mjölby

Lastbilschaufför misstänks för rattfylleri.

09.45 Polisen fick samtal om en kraftigt berusad lastbilschaufför som kommit in på en bensinstation i Gränna. Lastbilsekipaget skulle ha anlänt till platsen under morgonen.

10.48 Polis åkte till platsen och chauffören, en man i 55-årsåldern, uppgav att han kommit till platsen under fredagskvällen och att han planerade att köra vidare under söndagen.

11.10 Polisen fick ett samtal om att den berusade chauffören lämnat Gränna med  lastbilen i riktning norrut på E4 och polis larmades ut.

11.18 Lastbilen stoppas och föraren blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Mannen greps och fördes till polisstationen i Mjölby för provtagning och ytterligare utredningsåtgärder.

Mannen är misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen