Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

20 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.56 Grästorp, trafikolycka
På riksväg 47 i rondellen vid Tre Älgar är det två fordon som kolliderar. En person med arm och benfrakturer körs till sjukhus.

02.31 Göteborg, stöld
Vid Björksgatan i Kålltorp är det två personer med vinkelslip stjäl en låst cykel. Denna antrtäffas i närområdet och tas om hand av ägaren. De båda tjuvarna försvinner från platsen i okänd riktning. 

04.52 Tanum, trafikolycka
På länsväg 900 vid Svenneby är det en manlig förvirrad fotgängare som anträffas av ett tidningsbud. Mannen uppger att han blivit påkörd av en bilist som smitit från platsen. Mannen har inga allvarligare skador och körs till sjukhus/vårdcentral för vård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen