Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 mars 06:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 30-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

01.59 Trafikolycka vilt, Vetlanda
Larm om en personbil som ska ha kört av vägen på riksväg 31, söder om Korsberga i Vetlanda kommun. Bilföraren ska ha väjt för vilt. Tre personer färdades i bilen, varav två fördes till sjukhus. En av de två ska vara allvarligt skadad. En förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada har inletts.

02.35 Stöld/inbrott, Gnosjö
Larm om ett pågående inbrott i en bostad i Hillersjö, Gnosjö kommun. När polis kom till platsen var inga gärningspersoner kvar. En polishund har varit på plats för att spåra, men utan resultat. En brottsplatsundersökning har genomförts på platsen under natten. En anmälan om stöld genom inbrott i bostad har upprättats, det är i skrivande stund oklart vad tjuvarna fått med sig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen