Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 20 mars 10:54

20 mars 10:05, Trafikolycka, personskada, Kristianstad

Buss ska ha kört på en lift, Södra Kaserngatan.

Uppgifter inkommer om att en buss ska ha kört på en lift. Liften ska nu ligga på marken och bussen uppges ha kört i väg från platsen. En person ska vara skadad. Ambulans och polispatrull skickas till platsen.

UPPDATERING: Anmälan om arbetsplatsolycka upprättas. Den skadade personen har inga allvarliga skador men tas in för kontroll. Personen ska ha varit på liften när den blev påkörd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen