Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 mars 11:19, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan

Polisrutan Östhammars kommun.

 

En hälsning från Olle Rehn som tyvärr lämnar oss för att gå i pension.

Efter många år som polis i Östhammar är det nu dags att bli pensionär. Det har resulterat i många trevliga minnen (och några mindre trevliga) men det som jag bär med mig är en mycket god samverkan med lokal samhällets olika företrädare. Det är ofta tack vare er som vi kan lyckas i polisarbetet.

Olle Rehn

 

En sammanfattning av veckans anmälda brott.

Östhammar: Kortbedrägeri. Skadegörelse på bil. Brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter/ Vållande till kroppsskada.  Narkotikabrott eget bruk/Skadegörelse på en fastighet/Olaga hot mot grupp. Stöld genom inbrott i Frösåkershallen. Ofredande mot kvinna. Misshandel. Grovt bedrägeri genom social manipulation. Stöld av dator från biblioteket.

Alunda: Stöld genom inbrott i Lunda flygfälts klubbhus.

Österbybruk: Grov fridskränkning mot pojke. Stöld av gravlyktor vid Morkarla kyrka.

Denna vecka har det inrapporterats tio stycken viltolyckor.

 

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen. agnetha.degerstedt@polisen.se

 

Polisinspektör

Agnetha Degerstedt

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen