Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 mars 06:31

21 mars 06:27, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Sex personer har frihetsberövats i samband med fylleri eller misstanke om narkotikapåverkan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

23.20 En polispatrull stoppade en bilist på riksväg 32 vid Eksjö. En kvinna som körde bilen blev misstänkt för drograttfylleri. Hon är i 35-årsåldern. En man i 50-årsåldern som åkte med blev också misstänkt för att vara narkotikapåverkad. Båda togs med för provtagning.

00.02 Ett vittne hörde ljud från en byggarbetsplats vid Barnarpsgatan, Jönköping, som lät som om någon gjorde inbrott. Polis kom till platsen. Något inbrott kunde konstateras, men en man i 45-årsåldern anträffades som misstänktes vara narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning och är misstänkt för narkotikabrott.

01.41 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa på landet nära Brandstorp, Habo kommun. Den som bor där hade upptäckt inbrottet strax innan och ska ha skett någon gång efter 15.30. Någon ska ha krossat en ruta på altanen för att ta sig in. Polis kom dit och har sökt spår. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor, som uppges vara värda cirka 1500 kronor. En anmälan om grov stöld upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

03.34 En polispatrull stoppade en bilist på Fiskgjusegatan i Jönköping. Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och togs med för provtagning.

Utöver notiserna ovan har polisen genomfört en mängd egeninitierade kontroller, samt kontrollerat larm som kommit in till ledningscentralen, som inte har lett till några brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen