Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

21 mars 07:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har anmälts under natten. En bilist kolliderade med ett rådjur på Norra Alnö, Sundsvall. Inga personskador. Senare rapporterade utkallad eftersöksjägare att rådjuret hade klarat sig bra efter olyckan.

I övrigt:

Kl 00:01, Gådeåstaden, Härnösand

Polis beordras till en adress med anledning av ett pågående bråk.

När polis kommer till platsen är det lugnt. En man i 25-årsåldern grips, misstänkt för misshandel. Förhör hålls och mannen anhålls senare av åklagare.

Kl 06:14 Hovsjorden, Härnösand

En man uppges ha fått någon form av ämne i ögonen. Han förs med ambulans till sjukhuset innan polis är på plats.

En anmälan gällande arbetsplatsolycka upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen