Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 mars 21:37

21 mars 12:30, Försvunnen person, Trelleborg

Tolvårig pojke saknas, senast sedd kl. 07.40. Senare anträffad välbehållen.

En tolvårig pojke saknas sedan han inte dykt upp i skolan i morse. Han ska ha lämnat hemmet på Högalid i Trelleborg kl. 07.40.

Pojken är 167 cm, kortklippt med mellanbrunt hår. Han har svarta fritidsbyxor på sig, en svart hoodie med grå inslag, samt en svart ryggsäck med vita döskallar på.

I nuläget finns ingen brottsmisstanke.

Polis söker efter pojken och vill gärna ha in tips från allmänheten via telefon nr 112.

Uppdatering 16.45: Ryggsäcken kan eventuellt vara en svart 30L ryggsäck av märket Asaklitt.

Uppdatering 17.03: Polis fortsätter sökandet efter pojken och önskar även fortsatt få in tips som kan leda till att han hittas.

Uppdatering 19.30: Från morgonen vid cirka 08.30-08.45 har flera oberoende vittnen gjort observationer av en pojke som stämmer in med signalementet vid väg 108 i höjd med Haglösa. Dessa uppgifter kontrolleras av polispatruller. Uppgifter, observationer och tips från tidpunkten och platsen är av intresse och mottages tacksamt av polisen via telefonnummer 114 14.

Uppdatering 21.17: En kvinna ringer till polisen och berättar att hon på väg 108 strax norr om Trelleborg kör bakom en pojke hon tror är den försvunne pojken. Polis skickas till platsen och kan strax därefter bekräfta att det rör sig om rätt pojke. Han körs därefter direkt hem till sina föräldrar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen