Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 21 mars 21:34

21 mars 17:40, Bråk, Trollhättan

Larm via SOS om ett bråk i lägenhet. Möjligen är en person skadad, allt enligt SOS.

Polis, ambulans larmas till en lägenhet vid området Hjortmossen. Enligt ett telefonsamtal från SOS så har det varit någon typ av bråk i lägenheten, en person uppges även vara skadad, oklart skadeläge. Tre personer ska enligt SOS ha befunnit sig i lägenheten/bostaden när det hela inträffat.  

Kl 17.46: Polis på plats.

Patrullen uppger att man tillsammans med ambulanspersonal hittat en man med skador, möjligen knivskador. Mannen kan enligt ambulanspersonalen vara allvarligt skadad. Ambulanspersonalen arbetar med den skadade på plats. Inga ytterligare personer anträffas i lägenheten när polis anländer.

Polis spärrar av bostaden och genomför utredningsåtgärder. Polisen kan för närvarande inte avgöra om bostaden är brottsplatsen. Tekniker har tillkallats för att genomföra en teknisk undersökning av lägenheten med omgivning.

För närvarande kan ingen ytterligare information lämnas ut kring händelserna på plats. Förundersökning är inledd i samband med att lägenheten spärras av. Rubriceringen är för närvarade inte känd.

Ingen gripen.

När och om det kan lämnas ut mer information i ärendet kommer det att första hand komma ut via denna händelsenotis.

Polisen önskar komma i kontakt med vittnen/personer som kan ha sett något på plats. Om du/ni sett något i området Hjortmossen vid kring den aktuella tidpunkten, ca kl 17.00-18.00. Ring polisen och lämna vittnesuppgifter på 114 14.  

Uppdatering kl 21.25:
Kontakt med förundersökningsledaren i Trollhättan. På grund av pågående förundersökning/sektress kan polisen inte lämna ut någon ytterligare information då det gäller ovan händelse. Polisen kommer inte kunna lämna ut någon ytterligare information under resterade del av natten.   

 

 

  

 

  

 

   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen