Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 mars 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits på grund av fylleri samt psykisk ohälsa.

22.33 Polisen kontaktades om att någon hade slagit sönder en ruta på en bil i ett garage på Trädgårdsgatan i Norrköping. Bilägaren kontaktades. Någon ska ha stulit en jacka och kontanter. Polisen upprättade en anmälan om stöld.

04.10 En polispatrull upptäckte att någon hade haft sönder en ruta till en tobaksaffär i centrala Norrköping. En stor sten hade kastats genom rutan. Ägaren kontaktads för att hantera detta. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Några allvarligare brott har inte kommit till polisens kännedom under natten. Det har inträffat en del viltolyckor, utan personskador. Polisen har också utfört en mängd kontroller som inte har renderat i några brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen