Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

22 mars 07:07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 22:00-07:00, det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri (samt ytterligare en person, läs notisen nedan).

Två renpåkörningar har anmälts till polisen under natten. Inga personer har skadats i olyckorna.

I övrigt:

Kl 01:44 Universitetsområdet, Umeå

Polis beordras till området efter misstänkt pågående inbrottsförsök. När polis kommer till platsen ses två personer springa därifrån, men polisen följer efter och griper dem.

De misstänkta, män i 20-25-årsåldern, identifieras och får följa med till stationen. Gripandet hävs. En av dem omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

En anmälan gällande skadegörelse alternativt försökt till stöld genom inbrott upprättas.

Kl 06:00 Burträsk, Skellefteå

Under tidig morgon har fyra bilstölder anmälts till polisen, samtliga från Burträskområdet. Stölderna har skett någon gång under natten. En av bilarna har påträffats och strax före kl 06 kunde polisen gripa en misstänkt, en ung kvinna. Hon är förd till stationen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen