Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

22 mars 07:51, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 22:00-07:00, det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. En viltolycka, utan några personskador, har anmälts till polisen.

I övrigt:

Kl 23:48, Bergeforsen, Timrå

Två bilar har kolliderat. Enligt initiala uppgifter har en av bilisterna blivit påkörd bakifrån.

Ambulans, räddningstjänst och polis till platsen.

En anmälan gällande trafikolycka upprättas.

Kl 01:35 Sollefteå

Bilist stoppad för kontroll. Föraren misstänks för rattfylleri och får följa med för ytterligare provtagning.

En anmälan upprättas.

Kl 06:04 Örnsköldsvik

Trafiksäkerhetskameror är placerade på många ställen efter vägarna. De är placerade där de gör mest nytta och finns där för att sänka hastigheten och rädda liv på de vägar där det är höga hastigheter och risken för olyckor är stor.

Under morgonen har det dock anmälts att två kameror efter E4:an sprejats med färg. Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen