Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 mars 12:57

22 mars 12:23, Trafikolycka, Vingåker

Frontalkrock på riksväg 52.

11.46 SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 52 öster om Baggetorp, Vingåkers kommun, precis vid kommungränsen till Katrineholm. Det ska handla om en frontalkrock mellan två personbilar, med en person i varje bil.

11.55 Polis på plats.

12.19 En person har förts till sjukhus med lindriga skador. För den andra är skadeläget oklart för polisens presstjänst. Ett körfält var öppet för trafik. Åtminstone den ena bilen behöver bärgas från platsen.

12.28 Båda fordonen hade flyttats undan så vägen var helt framkomlig igen.

12.50 Krocken var lindrig. Båda förarna kunde själva ta sig ur bilarna efteråt. Den ena fördes till sjukhus och den andra behövde inte uppsöka sjukvård.

Polisen har dokumenterat omständigheterna på platsen och skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik med den ena föraren som misstänkt, en man i 60-årsåldern, för att ha vållat olyckan. Det var han som fördes till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen