Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 22 mars 18:16

22 mars 16:22, Trafikolycka, personskada, Hudiksvall

Flera personer skadas i en trafikolycka.

Två personbilar har kolliderat på länsväg 758 strax söder om flygplatsen. Enligt initiala uppgifter är fyra personer skadade och tas om hand av ambulanspersonal.
Polis är på plats och arbetar bland annat med trafikdirigering. Vägen avstängd i båda körriktningar efter olyckan.

Polisen har i nuläget inga uppgifter om hur allvarligt skadade de inblandade personerna är eller vad om orsakat olyckan.

Uppdatering kl 17:25

Samtliga fyra skadade fördes till sjukhus med ambulans men var vakna och talbara efter olyckan.
Olyckan inträffade i korsningen där den mindre Hallstaåsvägen korsar Bergsjövägen (länsväg 758).
Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik alternativt ej iakttagit väjningsplikt och vållande till kroppskada.
Sedan ca 17:20 flyter trafiken igen.

Uppdatering kl 18:13

Bilen som kom på den mindre vägen framfördes av en kvinna i 60-årsåldern.
Den andra bilen framfördes av en kvinna i 55-årsåldern. I den bilen fanns två passagerare, en man i 45-årsåldern och ett barn i nedre tonåren.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen