Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 mars 13:45

23 mars 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.05 polisen har sedan midnatt hanterat ett 45-tal ärenden. De flesta har inte resulterat i några brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning.

00.03 en inringare anmälde till polisen att man upplevt att en person hade kastat in brinnande föremål genom brevinkastet till en bostad på Hagagatan i Gnosjö. En person hade gått ut och gripit en person som misstänks ha med händelsen att göra. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till mordbrand. Polisen tog över gripandet och förde den gripne till sjukhus för kontroll eftersom han uppgav att han hade smärta på kroppen. Den gripne, en man i 30-årsåldern kommer att förhöras när han har nyktrat till. Uppdatering kl. 13.40: Den misstänkte anhölls av åklagare kl. 11.24, på sannolika skäl misstänkt för försök till grov mordbrand.

04.41 polisen kallades till  Högalidsgatan i Värnamo där en person skulle uppträda hotfullt. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Misstanke uppstod om olaga hot i relation och den hotfulle mannen kunde gripas. Den gripne är en man i 40-årsåldern och han misstänks för grovt olaga hot mot en kvinna han har en relation med, hon är i 30-årsåldern. Den gripne fördes till polisstationen där han kommer att förhöras varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen. Uppdatering kl. 13.43: Den misstänkte anhölls av åklagare kl. 11.15, skäligen misstänkt för grovt olaga hot och misshandel i relation.

Inga andra brott eller allvarligare händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen