Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

23 mars 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstaleperson är Christer Fuxborg.

23.32 Halmstad, skadegörelse.
Ett vittne ser hur några yngre män sparkar på en parkerad bil i närheten av brandstationen varför en patrull larmas dit. Ynglingarna hade redan försvunnit från platsen men efter en stunds letande hittar man på en kille i 18 års åldern som omhändertas. Personen visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning och kommer senare att höras om skadegörelsen.

00.51 Laholm, inbrottsstöld.
En väktare kan gripa en person inne i butiken på OKQ8 på Laholmsvägen. Polis till platsen som övertar gripandet och den misstänkte mannen får följa med för vidare utredning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen