Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 23 mars 08:07

23 mars 07:40, Stöld, Jönköping

En misstänkt för stöld på Länssjukhuset Ryhov.

06.18 en ordningsvakt på Länssjukhuset i Ryhov ringde och anmälde att en person var omhändertagen för berusning inne på sjukhuset. Den omhändertagne misstänktes också för stöld.

06.30 polisen är på sjukhuset för att ta reda på närmare vad som hänt.

07.00 polisen har omhändertagit mannen, som är i 25-årsåldern för berusning och drogpåverkan. Han misstänks för ringa narkotikabrott och kommer att få lämna prov och förhöras angående detta. Det har också framkommit uppgifter om att han kan misstänkas för att ha stulit läkemedel på sjukhuset samt att han har försökt att stjäla en dator. Han blir därför också misstänkt för stöld och försök till stöld. Förhören angående dessa brott kommer att genomföras när mannen nyktrat till.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen