Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

23 mars 08:15, Polisinsats/kommendering, Uppsala

Så arbetar polisen under bandyfinalen 2019

Lördag den 23 mars genomförs Bandyfinalen på Studenternas IP i Uppsala. Under dagen finns polisen på plats vid arenan och i trafiken för att underlätta trafiksituationen. 

Bandyfinalen arrangeras av Svenska Bandyförbundet och Uppsala kommun. Polisen arbetar tillsammans med arrangören under genomförandet för att underlätta för besökare, för trafiksituationen i Uppsala och för att förhindra eventuella ordningsstörningar. 

Damfinalen avgörs kl. 12.00 och Herrfinalen kl. 18.00.

I samband med bandyfinalen kan vissa störningar uppstå i trafiken i Uppsala och i området kring arenan. Det finns parkeringsmöjligheter i området kring Studenternas IP men det kan bli långa köer i samband med att matcherna börjar och slutar. De besökare som kan uppmanas att ta sig till Studenternas till fots, med cykel eller via kollektivtrafik. Åker du bil finns parkeringsvakter i området som guidar dig till ledig parkeringsplats. Parkering för rörelsehindrade finns vid arenan på Ulleråkersvägen.

Polisen har en särskilt uttagen resurs som ansvarar för ordning och säkerhet under finaldagen. 

För mediefrågor – kontakta region Mitts presstjänst på telefon, 010-569 19 59.

Vill du ha mer information om hur du hittar hit finns information på arrangörens webbsida.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen