Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 mars 08:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:12 Skadegörelse Ullånger, Kramfors. Flera inringare om en man som slår sönder bilar med ett tillhygge. Polis som kommer till platsen påträffar en man med en hammare. Åtminstone två bilar som det gjorts åverkan på, inga närmare uppgifter om vad skadegörelsen består av. Patrullen har hållit förhör och dokumenterat skadegörelsen.

01:52 Brand Sidsjö, Sundsvall. Brand i en container. Polis har varit på platsen. Wellpapp som brunnit, patrullen lämnar utan åtgärd.

02:12 Rattfylleri Sundsvall. Samtal om en förare som kört in i en annan bil. Polis som kommer till platsen tar med föraren för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri. Mannens bilnycklar tagna i beslag.

02:15 Brand Härnösand. Rökutveckling från en lägenhet. Räddningstjänsten har vädrat ut röken som uppstått i samband med matlagning. Ingen anmälan enligt nattens avrapportering.

03:48 Stöld/inbrott Sidensjö, Örnsköldsvik. Inbrott i butik i Sidensjö. Inbrott via ett fönster. En brottsplatsundersökning är genomförd. Oklart i nuläget vad som stulits. Anmälan stöld genom inbrott.

04:06 Misshandel Härnösand. Kvinna som anmäler att hon blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. Polis beordras till platsen. Mannen grips och tas med till förhör. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri. Kvinnan har ej behövt uppsöka sjukvård.

06:50 Olaga hot Korsta, Sundsvall. Man med ett svärdliknande föremål som ska ha hotat en kvinna vid en busskur. Polis beordras till platsen. Patrull som kommer till platsen påträffar mannen som ska ha burit på någon form av svärd. Mannen omhändertas. Efter ytterligare utredningsåtgärder grips mannen misstänkt för olaga hot. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

Inga viltolyckor har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen