Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 mars 20:33, Trafikkontroll, Stockholm

En misstänkt berusad fordonsförare medtogs för fortsatt utredning från den kontroll polisen hade på Hjulstavägen.

Det var vid 21-tiden som föraren medtogs för fortsatt utredning.

Vid klockan 21.20 skickade polisen ett larmanrop då en motorcykelförare vägrade stanna när föraren skulle kontrolleras. Polisen följde efter motorcykelföraren och han stoppades på Kämpingebacken i höjd med Tenstastråket. Föraren ska ha fått lättare skador vid stoppet men han behövde inte ambulanssjukvård.

Vid kontroll av motorcykeln var den anmäld stulen, den bärgades från platsen. Föraren greps och han är misstänkt för stöld av motorcykel.

Uppdatering klockan 22.03
När föraren som medtogs misstänkt för rattfylleri kontrollerades i bevisinstrumentet påvisades det att han hade 0.21 milligram alkohol per liter utandningsluft. Han är inte längre frihetsberövad men fortfarande misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen