Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

23 mars 22:47, Efterlyst person, Västerås

En efterlyst ungdom ringer till polisen.

En flicka i 15-årsåldern ringer till polisen och berättar att hon är efterlyst för att ha avvikit från ett HVB-hem och uppger en plats som hon ska befinna sig på. Några minuter senare är en patrull på plats där flickan sagt att hon är, men hon syns inte till någonstans.
Patrullen söker efter flickan ett tag och får tag på henne i telefon, men då vill hon inte längre berätta var hon är och sökandet blir resultatslöst.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen