Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 24 mars 04:59

23 mars 23:09, Mord/dråp, försök, Örebro

Större bråk i Brunnsparken.

Inkommer ett flertal samtal från Brunnsparken där det skall pågå en större fest och att det uppstått ett större bråk.

 

(Korrigering gällande misstankar). En 49-årig man är allvarligt skadad. En 34-årig man är lindrigare skadad. De båda vårdas på USÖ. Den 49-årige mannen är gripen misstänkt för misshandel. Den 34-årige mannen är gripen misstänkt för mordförsök.

Hur männen skadats och om det använts något tillhygge kommer att utredas. Ytterligare någon person är skadad men vårdas ej på sjukhus. Kan inte uteslutas att det är fler skadade som inte kommit till polisens kännedom.

På brottsplatsen har man gjort vissa undersökningar och något utrymme är avspärrat för brottsplatsundersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen