Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 mars 02:48, Rån väpnat, Malmö

Tre knivrån i Malmö under natten.

Karolingatan 02:48

En man i 40-årsåldern blir knivrånad på Karolingatan i Malmö. Okänd gärningsperson tilltvingar sig mannens mobiltelefon med våld. Mannen blir knivskuren i samband med rånet och förs med ambulans till sjukhus. Hans skador ska vara lindriga.

Agnesfridsvägen 03:17

Två personer, en 16-årig flicka och en 17-årig pojke, blir knivrånade på Agnesfridsvägen. Okänd gärningsperson ska ha hotat flickan med kniv och tvingat till sig en mobiltelefon och sedan försvunnit från platsen.

Västra Skrävlingevägen 03:50

En man blir rånad på sin mobil på Västra Skrävlingevägen. Gärningsmannen hotar målsägande med kniv tillgriper hans mobiltelefon och lämnar sedan platsen. Polisen söker bland annat med hundpatrull men ingen person är gripen i nuläget.

Vet du något om de olika händelserna och vill lämna ett tips kan du ringa polisen på 114 14 eller via polisen hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen