Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 mars 06:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.10 polisen har sedan midnatt hanterat ett 45-tal ärenden av olika karaktär, de flesta dock utan att några brottsmisstankar har uppstått. Ingen person har gripits, bara tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning.

01.54 en person ringde till polisen och uppgav att han blivit misshandlad på Södra Storgatan i Eksjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel mot en man som är i 40-årsåldern. Den drabbade mannen uppger att han ska ha blivit skallad och han fick näsblod och smärta som en följd av det. En person är misstänkt men ej frihetsberövad.

02.10 en man tar kontakt med polisen på Storgatan i Tranås. Mannen uppger att han ska ha blivit misshandlad. Det är en man i 25-årsåldern som ska ha blivit drabbad och polisen påbörjar en utredning om misshandel. Mannen verkar också påverkad av droger så han misstänks själv för ringa narkotikabrott och han har därför fått lämna prov för det brottet. Vid en husrannsakan i mannens bostad anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika som togs i beslag för analys. Det finns ingen misstänkt för misshandel.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

03.36 samtal till polisen från väktare om att ett krossat kontorsfönster har upptäckts på en skola på Föreningsgatan i Jönköping. Någon verkar ha varit inne på kontoret och stulit en dator. Oklart om något mer saknas. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd för att om möjligt säkra spår.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen